Jobs bij Techsquad

Allround it‘er - voltijds/deeltijds

Techsquad groeit! En daarom kunnen we wel een extra set handen en hersenen gebruiken. Omdat we een one-stop-shop zijn voor onze klanten zijn we met zo goed als het hele spectrum van het IT-gebeuren bezig.

Een beknopt overzicht

Verwachten we dan dat je alles kan? Neen. Volgens ons houdt een job in IT altijd in dat je leert en groeit: on-the-job, door opleidingen of door zelfstudie. Een stevige basiskennis is natuurlijk wel nodig, maar als je geen ervaring hebt met enkele dingen op dat lijstje is dat niet zo erg. Wij hangen wel veel belang aan persoonlijke eigenschappen zoals zin voor verantwoordelijkheid, integriteit en een passie voor IT. Als je écht graag bezig bent met tech is deze job mogelijk iets voor jou!

Wat krijg je van ons? Centen, natuurlijk, maar ook een toffe werkomgeving, mogelijkheden tot thuiswerk, maaltijdcheques, een laptop én een uitdagende job met een snuifje rock’n’roll waar je je techskills kan laten gelden.

Vrij solliciteren

Interesse in deze job?

Op zoek naar een uitdagende job in IT-beheer? Laat het ons dan weten via het contactformulier of via onderstaande contactgegevens!

Stuur ons een bericht

Cookieconsent met Real Cookie Banner