Onze werkwijze

Het Techsquad stappenplan voor all-in IT-beheer

Onze formule voor een optimale IT-werking op korte en lange termijn heeft zich al vaak bewezen. Geniet van een optimale werking van je IT-processen, voor een vast bedrag per maand.

Het Techsquad stappenplan

01. GRATIS & VRIJBLIJVEND: technische IT-audit

In de eerste fase komen we langs voor een technische audit. Zonder betaling of handtekening. We analyseren de systemen en software die je bedrijf vandaag gebruikt, verkennen de werking van je organisatie en stellen een gedetailleerd verslag op.

Pas daarna beslis jij of je bedrijf in zee gaat met Techsquad.

02: jouw managed services provider als deel van het team

Binnen onze Techsquad word je geholpen door een vaste expert. Die komt op bezoek om de ins en outs van jouw bedrijf te leren kennen. Hij vertelt je meer over onze werking en stippelt samen met jou een plan van aanpak uit.

03: IT afstellen op korte termijn

We nemen eerst de basis-IT onder handen. We stellen je huidige systemen af op maat van jouw kmo en zorgen voor een betrouwbare beveiliging. Zo ben je snel zeker dat al je medewerkers vlot kunnen werken met de bestaande systemen.

04: IT-vernieuwingen op lange termijn

In de laatste fase gaan we aan slag met grote vernieuwingen. Wil je overschakelen naar Microsoft 365? Bestaande processen automatiseren? Een ERP-pakket implementeren? Nieuwe servers installeren? Wij begeleiden die processen van begin tot einde en staan je bij met gericht advies.
En daar stoppen we niet…

IT-services op maat, het hele jaar door

Techsquad begeleidt je niet alleen door elk vernieuwingstraject, we nemen ook de beveiliging, het onderhoud en de optimalisatie van jouw IT voor onze rekening. We houden je up-to-date van de marktontwikkelingen en geven gericht advies over de IT-opportuniteiten voor jouw kmo.

Jouw Techsquad-collega komt regelmatig langs voor een stand van zaken. Zo blijven we betrokken bij het reilen en zeilen van jouw zaak en kunnen we problemen voorkomen.

Je geniet van doorlopende IT-ondersteuning. Wij nemen geen vakantie, maar staan altijd klaar om te zorgen dat jouw IT op rolletjes loopt.

Periodiek stellen we een verslag op van alle IT-activiteiten van je bedrijf. We volgen de licenties, het NIST-framework en de ouderdom van je systemen op de voet en trekken aan de alarmbel wanneer vernieuwing nodig is.

Mee met onze succesformule?

Je vaste IT-partner

Een persoonlijke band met onze klanten is een must. Daarom word jij altijd door dezelfde gezichten bediend. Er kan dus niets verloren gaan in de communicatie en je bent altijd zeker dat je contactpersoon 100% op de hoogte is van jouw IT-situatie.

Cookieconsent met Real Cookie Banner